ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняКиїврада проконтролює зупинку «нелегального» будівництва

Київрада проконтролює зупинку «нелегального» будівництва

Столична влада вирішила проконтролювати виконання свого рішення забудовником про припинення незаконного будівництва у одному із столичних районів. Після опрацювання профільними спеціалістами всіх матеріалів – буде вирішено подальшу долю недобудови.

Київська рада візьме під контроль процес зупинення незаконного будівництва у Десятинному провулку у Шевченківському районі столиці. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київради.

Подальшу долю цього об’єкта вирішать через тиждень – після опрацювання всіх матеріалів профільними спеціалістами.

«Сьогодні ми починаємо роботу з перевірки виконання рішення Київради, яке було прийнято з ініціативи мера Віталія Кличка. Я хочу наголосити — незаконні будівництва не повинні спотворювати наше прекрасне місто. Робота з перевірки цього об'єкту вестиметься відкрито для спільноти, для громади міста. Важливо, щоб громадськість допомагала київської владі виявляти і контролювати недобросовісних забудовників», - сказав начальник Управління секретаріату Київради з питань запобігання та виявлення корупції Павло Литвинов.

Рішення про негайне припинення будівництва  комплексу будівель адміністративного та господарського призначення з житловими приміщеннями службового призначенняна цій ділянці були прийнято Київрадою 12 лютого цього року.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Мінсоцполітики мають намір направити субвенцію у кілька сотень мільйонів гривень. Ці кошти передбачені на покращення житлових умов родин загиблих у зоні АТО військовослужбовців.

 
Коментарі (0)