ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличні кіоски піддадуть відбору

Столичні кіоски піддадуть відбору

Розпочинається прийом заяв щодо встановлення тимчасових споруд. Заявки розглядатиме спеціально створена комісія.

Київська державна міська адміністрація розпочинає прийом заяв щодо встановлення тимчасових споруд  у відповідності до Комплексної схеми. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Розглядатиме заявки підприємців спеціальна комісія, створена розпорядженням Київської державної міської адміністрації № 2354 від 30 грудня 2013 року. До складу комісії увійшли представники структурних підрозділів Київської держадміністрації, представники районних в Києві держадміністрацій та депутати Київської міської ради.

Для оформлення заяв створено спеціальний веб-портал розміщення тимчасових споруд (веб-портал ТС), який інтегровано у міську інформаційно-аналітичну систему «Містобудівний кадастр Києва».

Після реєстрації та оформлення заявок через веб-портал до Міського дозвільного центру достатньо подати лише роздруковану заявку.

Після опрацювання документів та ухвалення комісією позитивного рішення, заявнику надається висновок про відповідність намірів з мінімальним переліком умов, у тому числі сплата пайової участі з утримання об’єктів благоустрою.

Термін отримання висновку становить 10 днів. Стільки ж часу знадобиться, щоб оформити паспорт прив’язки. Паспорт прив’язки видається строком на 5 років, термін дії документу залежатиме від наявної сплати за договором пайової участі.

Нагадаємо, що згідно затвердженої розпорядженням КМДА № 2251 від 13 грудня 2013 року Комплексної схеми, тимчасові споруди будуть розміщуватись у конкретно визначених місцях з урахуванням  встановлених мінімальних відстаней до об’єктів пам‘ятно-охоронного значення, дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, державних та муніципальних установ. Окрім того, Комплексна схема стане складовою частиною Містобудівного кадастру Києва, що дає змогу вести облік тимчасових споруд на рівні з іншими містобудівними об’єктами.

 
Коментарі (0)