ГоловнаКиївські будніФінансування ЖКГКиївщина на 75% готова до опалювального сезону

Київщина на 75% готова до опалювального сезону

В рамках підготовки до опалювального сезону на Київщині перевіряють об’єкти теплопостачання, водопровідно-каналізаційного господарства, житлового фонду та дорожньо-мостового господарства

 

В рамках підготовки до опалювального сезону на Київщині перевіряють об’єкти теплопостачання, водопровідно-каналізаційного господарства, житлового фонду та дорожньо-мостового господарства. Наразі рівень готовності складає 75%.

Про це повідомив під час брифінгу директор Департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності Київської ОВА Олександр Попроцький, передають "Хроніки Обухова".

За його словами, в області до зими вже готові:

4911 житлових будинків;

422 дошкільні заклади;

398 закладів освіти;

406 закладів охорони здоров’я (лікарні, поліклініки, ФАПи).

У зазначених об'єктах проведено ремонтні роботи покрівля та систем холодного водопостачання, підготовлені опалювальні системи тощо.

У тепловому господарстві також триває підготовка до осінньо-зимового періоду. Загалом на сьогодні підготовлено 979 котелень, капітально відремонтовано 53 котельні, замінено 69 котлів, перевірено та, де необхідно, відремонтовано 563 км теплових мереж та заготовлено 763 тонни вугілля, - зауважив Попроцький.

Окрім цього, органи місцевого самоврядування почали формувати графіки постачання деревного палива. Це забезпечить жителів Київщини джерелами альтернативного живлення. Натомість для об’єктів критичної інфраструктури в області є 6094 одиниці генераторів.

 

 

 
Коментарі (0)