ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКиївщина передала Харківщині ще одну партію генераторів

Київщина передала Харківщині ще одну партію генераторів

Київська обласна військова адміністрація відправила в Харківську область нову партію генераторів у межах благодійної кампанії «Подаруй світло Харкову»

 

Київська обласна військова адміністрація відправила в Харківську область нову партію генераторів у межах благодійної кампанії «Подаруй світло Харкову».

Про це голова Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Ідеться, зокрема, про два потужні генератори – 520 та 800 кВт. Їх можна використовувати для критичної інфраструктури, наприклад, для водоканалів і котелень.

«До збору також активно долучаються наші райони, громади, волонтери, благодійники. Вдячний всім! Деякі громади самостійно доправляють все зібране до Харківщини», – зауважив голова ОВА.

Він закликав жителів регіону приносити в пункти допомоги павербанки, зарядні станції і генератори. Зокрема, у Макарові принести необхідні речі можна до фойє Будинку культури або до пункту незламності благодійного фонду «Карітас Макарів», розташованого за адресою: вул. Проєктна, 5.

У Бучі збирають допомогу в приміщенні міської ради за адресою: вулиця Енергетиків, 12. У Ржищеві допомогу можна принести до приміщення виконавчого комітету міськради за адресою: вул.Соборна, 22.

 

 

 
Коментарі (0)