ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївські автобуси змінять маршрути

Київські автобуси змінять маршрути

Завтра деякі столичні автобуси курсуватимуть за зміненим маршрутом. Як саме рухатиметься транспорт – відзвітували у Київській міській державній адміністрації.

Завтра автобуси № 72, 90 та 101 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

У зв’язку з проведенням продовольчого ярмарку 18 квітня в роботу автобусів № 72, 90 та 101 буде внесено зміни, а саме:
 
- на вулиці Світлицького, 25 рух автобусів маршруту № 72 буде організовано від станції метро «Контрактова площа» до вул. Осиповського за діючою трасою, а далі: вул. Межова – вул. Червонопільська – вул. Западинська – далі за діючою трасою;
 
- на вулиці Григоровича-Барського рух автобусів маршруту № 90 буде організовано від Інтернаціональної площі до бульвару Кольцова за діючою трасою, а далі: вулицею Зодчих, вулицею Ливиненко-Вольгемут, далі за діючою трасою;
 
- трасу слідування автобусів маршруту № 101 буде змінено на ділянці від просп. Маяковського до вул. Драйзера та рух організовано за трасою: станція метро «Петрівка» – просп. Московський – просп. Ватутіна – просп. Маяковського – вул. Драйзера – вул. Закревського, далі за діючою трасою в обох напрямках.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Департаменті транспортної інфраструктури обговорили перспективи розвитку електротранспорту в місті Києві. Спеціалісти кажуть, що столичній Троєщині не вистачає сучасного місткого електротранспорту.
 
Коментарі (0)