ГоловнаВибір редакціїПодіїКиївські комунальники викрали з бюджету міста 100 млн грн через конвертаційний центр

Київські комунальники викрали з бюджету міста 100 млн грн через конвертаційний центр

Державна фіскальна служба виявила комунальне підприємство, посадові особи якого викрали з бюджету міста Києва 100 млн грн через конвертаційний центр
Державна фіскальна служба виявила комунальне підприємство, посадові особи якого викрали з бюджету міста Києва 100 млн грн через конвертаційний центр, інформує прес-служба ДФС.
 
«Встановлено, що посадові особи одного з комунальних підприємств займалися розкраданням коштів, виділених з бюджету Києва. Гроші переводилися в готівку через транзитно-конвертаційну групу підприємств....Всього зловмисники підозрюються у розкраданні 100 млн гривень», – говориться у повідомленні.
 
У результаті п’яти обшуків працівниками ДФС було виявлено та вилучено чорну бухгалтерію, первинну документацію та комп’ютерну техніку.
 
Крім того, було встановлено місцезнаходження одного з фігурантів розслідування, який з початку року перебував у розшуку за підозрою у скоєнні тяжкого злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені організованою групою в особливо великих розмірах) Кримінального Кодексу: «У ході проведення обшуку за місцем укриття зловмисника було вилучено шість одиниць незареєстрованої бойової та мисливської зброї та понад 200 одиниць боєприпасів».  
 
Коментарі (0)