ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиївські пляжі відпочиватимуть у спеку

Київські пляжі відпочиватимуть у спеку

У комунальному підприємстві «Плесо» повідомили про тимчасову заборону купання на деяких київських пляжах.

У комунальному підприємстві «Плесо» повідомили про тимчасову заборону купання у таких водоймах, як: «Гаращиха» на пляжі «Пуща-Водиця», озері «Радунка» (пляж «Райдуга»), озері «Тельбін», у протоках Дніпра на пляжах «Молодіжний» та «Передмістна Слобідка», а також у річці «Десенка».

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Таке рішення було прийнято Державною санітарно-епідеміологічною службою України у зв’язку із високою температурою повітря. Це стало причиною тимчасової невідповідності санітарним вимогам якості води у зазначених водоймах.

Наразі на території поблизу названих водойм працівники комунального підприємства «Плесо» встановили інформаційні щити про заборону купання.

Нагадаємо, що станом на середину червня у Києві було офіційно відкрито та мали відповідні паспорти лише 6 пляжів – «Дитячий» у Гідропарку, «Венеція», «Молодіжний»,  «Райдуга», «Тельбін» на озерах у Дніпровському районі, «Чорторий» у ПКіВ Дружби народів Деснянського району.
 
Без дозволу було відкрито пляжі: «Передмістна слобідка», «Центральний», «Золотий» у Дніпровському районі, «Вербний» на оз. Вербне; «Пуща-Водиця» 5-7  лінія ставок на р. Горенка (Оболонський р-н).

 
Коментарі (0)