ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївська міська електричка може відновити роботу з 1 червня

Київська міська електричка може відновити роботу з 1 червня

Київська міська електричка відновить роботу одночасно з усім залізничним транспортом в країні. Згідно з планами уряду, відновлення його роботи може початися 1 червня
Київська міська електричка відновить роботу одночасно з усім залізничним транспортом в країні. Згідно з планами уряду, відновлення його роботи може початися 1 червня, про це повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації (КМДА) з посиланням на брифінг мера Києва Віталія Кличка.
 
"Міська електричка відновить свою роботу разом з усім залізничним транспортом України. Це прописано в плані виходу з карантину, який розробив уряд. Згідно з цим планом, вже з 1 червня в Україні планують відновити залізничні пасажирські перевезення в міському, регіональному та міжобласному сполученні. В тому числі, і в міській електричці"- сказав Віталій Кличко.
 

Він уточнив, що "Київпастранс" замовив філії "Укрзалізниці" ремонт столичної міської електрички, так як столиця тільки експлуатує цей вид транспорту. Планується виконати 48 поточних ремонтів електропоїздів, а також провести їх технічне обслуговування. 

 
Коментарі (0)