ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївська підземка стала жертвою «мінера»

Київська підземка стала жертвою «мінера»

Дві станції Київського метрополітену закриті через загрозу замінування. Наразі їх закрито на вхід та вихід для пасажирів.

Наразі у Києві закрито 2 станції метрополітену – «Петрівка» та «Майдан Незалежності». Станції закриті для входу та виходу пасажирів. Причиною цього став анонімний телефонний дзвінок про замінування. Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену на сторінці у Facebook.

Коли станції знову будуть відкриті для пасажирів невідомо. Зауважимо, що вчора надійшло повідомлення про замінування станції «Кловська».

Нагадаємо, у Київському метрополітені очікують значного підвищення збитковості підприємства за результатами поточного року. Комунальне підприємство прогнозує збиток за підсумками роботи у 2014 році на рівні 574 млн грн, що на 58,6% більше, ніж у 2013 році.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у КМДА скаржаться, що велосипедні маршрути, створені  за останні 5 років у столиці, так і не стали повноцінними елементами велосипедної інфраструктури та не набули популярності серед містян.

 
Коментарі (0)