ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиївське метро «окупували» бабусі

Київське метро «окупували» бабусі

Голова КМДА незадоволений несанкціонованою торгівлею в метрополітені. На його думку, бабусям, які займаються продажем в метро - там не місце. Якщо начальник «Київського метрополітену» не вирішить цю проблему, йому погрожують звільненням.

Одна з найактуальніших проблем київської підземки - несанкціонована стихійна торгівля. Це підкреслив голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко, передає «Місто Київ».

До речі, голова КМДА заявив, що через несанкціоновану стихійну торгівлю в столичному метрополітені директор підприємства Володимир Федоренко може позбутися своєї посади. Чиновник зазначив, що всьому є межа і вже остаточно пора наводити в підземці порядок у сфері торгівлі.

«Одна «торгова сходинка» в метро коштує в день 50 гривень. І там стоять бабусі, що платять. Люди на цьому живуть, живе і міліція, яка нібито охороняє метрополітен», - сказав пан Бондаренко.
 
Пан Бондаренко підкреслив, що деякі новопризначені голови районних ГА вже звернули увагу на те, чого ніхто до них не бачив у себе під носом, і навели порядок біля деяких станцій столичного метрополітену - позбавили входи і виходи, а також прилеглу територію від несанкціонованої торгівлі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», київський метрополітен випробував мобільний сходовий підйомник для пасажирів на інвалідних візках. Однак, для його використання потрібно перекривати одні з маршових сходів, що може призвести до скупчення людей на платформі.
 
Коментарі (0)