ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїКиївських комунальників «викрили» на порушеннях

Київських комунальників «викрили» на порушеннях

Комунальне підприємство на Київщині зловили на порушеннях, які призвели до втрат фінансових ресурсів. Держфінінспекція називає суму у понад 600 тис. грн.

На Київщині комунально-побутове підприємство «Теплоенергопостач» зайво отримало майже 600 тис. грн субвенції з держбюджету. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Держфінінспекції.

«Порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму більш як 600 тис. грн виявлено під час планової ревізії комунально-побутового підприємства «Теплоенергопостач», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, через завищення фактичної собівартості наданих населенню послуг теплопостачання підприємство зайво отримало з державного бюджету субвенції на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію на суму 592 тис. грн.

Окрім того, на КПП «Теплоенергопостач» зайво нарахували та виплатили премію директору, а також заплатили підряднику за будівельні роботи, які він не виконав.

Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, одне з комунальних підприємств у Чернігівській області зайво отримало 1,6 млн грн субвенції виділеної з державного бюджету для погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію.

 
Коментарі (0)