ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївських водіїв обмежили в авторусі

Київських водіїв обмежили в авторусі

Столичним водіям доведеться зіштовхнутися з труднощами автопересування. Завтра з ранку до 16:00 буде почергово частково обмежуватися рух автотранспорту на деяких вулицях Голосіївського району.

У зв’язку з проведенням робіт із поточного ремонту покриття проїзної частини вул. Академіка Заболотного в період з 8:30 до 16:00 14 вересня буде почергово частково обмежуватися рух автотранспорту в 2-4-й смугах руху на ділянці від вул. Метрологічної до вул. Акад. Лебедєва та від вул. Акад. Лебедєва до Одеської площі. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«Корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та, за можливості, обирати інші маршрути руху», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вчора Південний мостовий перехід частково перекрили на ремонт. «У зв’язку з проведенням робіт із ремонту деформаційних швів на Південному мостовому переході через річку Дніпро з 21:00 12 вересня до 12:00 15 вересня 2014 року буде частково обмежено рух автотранспорту в другій смузі руху в напрямку зі Столичного шосе на просп. М. Бажана» - йдеться у повідомленні.
 
Водіям радять  за можливості обирати інші маршрути руху.
 
Коментарі (0)