ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївський фунікулер «відправили у відпустку»

Київський фунікулер «відправили у відпустку»

Графік роботи київського транспорту піддався змінам, зокрема, столичний фунікулер «відправили у відпустку», строком на 1 місяць.

У роботу столичного транспорту внесли корективи. Зокрема, Київський фунікулер закрили для щорічного ремонту. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Фунікулер закрили на ремонт з 22:00 22 липня до 22 серпня 2014 року. Відповідні роботи проводять для забезпечення подальшої надійної експлуатації.

«Згідно з Правилами будови, утримання та огляду похилих рейко-канатних підйомників (фунікулерів) щорічно проводяться регламентні, ремонтні та випробувальні роботи, результати яких приймаються спеціалістами інспекції Держнаглядохоронпраці України. При позитивних результатах випробувань надається дозвіл на експлуатацію фунікулера на наступний рік», – пояснили в прес-службі.
 
Востаннє щорічний регламентний ремонт було виконано у вересні-жовтні 2013 року.
 
Київський фунікулер експлуатується з 1905 року. За цей час він тричі піддавався докорінній реконструкції – в 1928-му, 1958-му та 1984 роках. Востаннє обстеження опорних конструкцій проводились у 2006 році.  Результати обстеження задовільні. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», управління інженерно-транспортної інфраструктури департаменту містобудування та архітектури КМДА вже розробило план розвитку рейкового транспорту Києва.
 
Коментарі (0)