ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївський громадський транспорт поїде за новими маршрутами

Київський громадський транспорт поїде за новими маршрутами

У столиці буде внесено зміни у роботу кількох автобусних та тролейбусного маршрутів. Внесення коректив у траси слідування громадського транспорту зумовлене проведенням продовольчого ярмарку.

У Києві завтра у роботу автобусів маршрутів № 61, 101 та тролейбусів № 37a буде внесено зміни. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київпастранс».

Як йдеться у повідомленні, зміни вносяться у зв’язку з проведенням 5 грудня продовольчого ярмарку.

У цей час, рух автобусів маршруту № 61 на вул. Лисківській на ділянці від вул. Милославської до вул. Радунської буде організовано так: від залізничної площі «Троєщина» до вул. Радунської за діючим маршрутом, далі – вул. Милославська (без заїзду на вул. Лисківську).

Автобуси маршруту № 101 на вул. Марини Цвєтаєвої на ділянці від просп. В. Маяковського до вул. М. Закревського будуть рухатися так: ст. м. «Петрівка» – просп. Генерала Ватутіна – вул. М. Закревського – вул. Милославська – просп. В. Маяковського (до вул. Марини Цвєтаєвої) в обох напрямках.

Примітно, курсування тролейбусів маршруту № 37а на вул. Марини Цвєтаєвої на ділянці від просп. В. Маяковського до вул. М. Закревського буде організовано за маршрутом тролейбуса № 37.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, автобуси кількох маршрутів курсуватимуть в режимі «експрес». Так, для транспорту вже визначено основні зупинки, а вартість проїзду складе 4 грн. Втім, можлива висадка пасажирів на вимогу.

 
Коментарі (0)