ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївський громадський транспорт змінить маршрути

Київський громадський транспорт змінить маршрути

У столиці змінять маршрут одного з тролейбусних маршрутів. Крім цього, на вихідні киянам підготували ще й тимчасовий автобусний маршрут.

У Києві завтра змінить маршрут слідування тролейбус №34. Причиною змін у трасу курсування електротранспорту є проведення продовольчого ярмарку на вул. Лайоша Гавро. Про це повідомили у прес-службі КП «Київпастранс».

Відтак, тролейбуси цього маршруту будуть слідувати трасою: станція метро «Мінська» – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – Московський просп.

Крім цього, з 25 по 26 квітня у столиці організовано роботу тимчасового автобусного маршруту звичайного режиму руху №76 сполученням Севастопольська площа – вул. Народного ополчення – вул. Медова.

Це зумовлено проведенням на вихідних автомобільного свята, яке проходитиме на території Державного музею авіації за адресою вул. Медова,1.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у ніч з 23 на 24 квітня роботу метрополітену буде продовжено на одну годину. Ці зміни в роботі пов’язані з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу. Крім того, 23 квітня з 21:05 до 22:05 станція метро «Олімпійська» буде зачинена на вхід та вихід. На час закриття поїзди курсуватимуть повз станцію без зупинки.

 
Коментарі (0)