ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиївський водоканал отримав генератори від ЮНІСЕФ

Київський водоканал отримав генератори від ЮНІСЕФ

        Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію ПрАТ "Київводоканал". У підприємстві зазначили, що ЮНІСЕФ та Асоціація "Укрводоканалекологія" передали столичному водоканалу генератори для забезпечення об'єктів інфраструктури у Києв

 

 

 

 

Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію ПрАТ "Київводоканал". У підприємстві зазначили, що ЮНІСЕФ та Асоціація "Укрводоканалекологія" передали столичному водоканалу генератори для забезпечення об'єктів інфраструктури у Києві автономними джерелами живлення. У Київводоканалі повідомили, що отримані від міжнародних партнерів генератори вже розподілили на водопровідні насосні станції у великих житлових масивах столиці. Це обладнання допоможе забезпечити роботу об'єктів водопостачання при можливому блекауті та перебоях з електроенергією.

Однак, де саме встановлять ці генератори, отримані від ЮНІСЕФ, у підприємстві не повідомили. Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені забезпечили безперебійну роботу центральної каналізаційно-насосної станції за допомогою потужного дизель-генератора. Обладнання комунальному підприємству "Ірпенводоканал" передало Посольство України в Австрії за фінансової підтримки австрійської компанії Attensam.

  КНС, де встановили генератор, перекачує до Києва стоки з Ірпеня, Гостомелю, Бучі та Ворзеля. Нагадаємо, Київ отримав дев'ять потужних генераторів від міста-побратима Оденсе у Данії. Один із генераторів буде встановлений у Київському геріатричному пансіонаті. Інші вісім генераторів встановлять у столичних котельнях для забезпечення будинків мешканців Києва теплом під час відключень електроенергії.

Крім того, Канада виділить 115 мільйонів доларів для екстреного відновлення пошкоджених обстрілами російських окупантів енергетичних мереж Києва. Тим часом Японія передала Бучі три потужні дизель-генератори та шість обігрівачів. При тривалому відключенні світла та в період блекауту 50-кіловатні генератори використовуватимуть для живлення двох котелень. Третій генератор буде мобільним і закачуватиме воду в резервуари там, де це необхідно. Обігрівачі передали до пунктів обігріву.

 

 

 
 
Коментарі (0)