ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївським автобусам «перекроять» маршрути

Київським автобусам «перекроять» маршрути

Кільком столичним автобусам завтра відкоригують маршрути курсування. Зміни тимчасові та пов’язані з проведенням у Києві продовольчих ярмарків.

У Києві від завтра тимчасово змінять маршрути курсування 2 міські автобуси. Це пов’язано з проведенням продовольчих ярмарків на вул. Світличного, 25 та вул. М. Закревського. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київпастранс».

Зміненим маршрутом курсуватиме автобус №72, який слідуватиме по трасі від станції  метро «Контрактова площа» до вул. Осиповського за діючою трасою, далі: вул. Межова - вул. Червонопільська - вул. Западинська - далі за діючою трасою.

Крім цього, змін у маршруті зазнав і автобус №101, який курсуватиме від станції метро «Петрівка» – просп. Московський – просп. Ватутіна – просп. Маяковського – вул. Драйзера – вул. Закревського, далі за діючою трасою в обох напрямках.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові нова організація дорожнього руху. Крім цього, зазнали змін маршрути курсування кількох міських тролейбусів. Причиною цього є численні черги мирян біля церкви Св. Юра.

 
Коментарі (0)