ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові змінили організацію дорожнього руху

У Львові змінили організацію дорожнього руху

У Львові нова організація дорожнього руху. Крім цього, зазнали змін маршрути курсування кількох міських тролейбусів. Причиною цього є численні черги мирян біля церкви Св. Юра.

У Львові змінили організацію дорожнього руху. Це спричинено численними чергами вірян до церкви Св. Юра та перекриттям частини вул. Листопадового Чину та пл. Св. Юра. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Так, у місті тролейбуси тимчасово змінять свої маршрути. Зокрема,  тролейбуси №2, 9, 20, 7, 12 тимчасово не курсують до ЛНУ ім. Івана Франка, а №7, 12 курсують до пл. Кропивницького та у зворотному напрямку. А тролейбуси №2, 9, 20 – до вул. Ангеловича.

Крім цього, перекрито рух транспорту  по вул. Листопадового  Чину на ділянці від перехрестя з вул. Гоголя та пл. Юра до вул. Шептицьких.  

З вул.Гоголя здійснюватиметься виїзд на вул.Городоцьку. Заїзд на пл. Св. Юра по вул.Митрополита Андрея буде закритий. Об’їзд пл. Св. Юра – по вул. Митрополита Андрея та вул. Шептицьких.

Заїзд до готелю «Дністер» з вул. Матейка буде закритий, а здійснюватиметься з вул. Соломії Крушельницької.

 «Автобуси №2А курсуватимуть по вул. Бандери – Городоцька до церкви Св.Анни та у зворотному напрямку», - зазначив в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, одну з доріг Одеської області закриють для руху всіх видів автомобільного транспорту. Це пов’язано з руйнуванням плит на мосту через протоку р. Дністер.

 
Коментарі (0)