ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїКиївський комунальник «прогорів» на хабарництві

Київський комунальник «прогорів» на хабарництві

Мер Києва Віталій Кличко попросив СБУ розібратися з комунальником через хабар. Очільник КМДА заявив, що він не терпітиме нечистих на руку, безсовісних чиновників.

СБУ затримала одного з директорів комунальних підприємств Києва за хабар. Про це повідомив мер міста Віталій Кличко.

«Хабарників в київській владі не буде. І якщо хтось з новопризначених посадовців буде помічений у здирництві, я позбавлятимуся таких людей, і вони відповідатимуть за законом», - написав він на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Я не терпітиму нечистих на руку, безсовісних чиновників, які працюють не на киян і державу, а на власну кишеню. Навіть, якщо цих людей призначав я. Якщо проблеми є, їх треба усувати. І ми це робимо. Отримавши інформацію про те, що директор одного з комунальних підприємств Києва вимагає хабар, я звернувся до СБУ. Служба безпеки після оперативних дій, чиновника затримала. Тривають слідчі дії. І хочу наголосити, що корупцію, як я і обіцяв, буду знищувати нещадно. І наполягатиму на найжорсткішому покаранні кожного хабарника», - наголосив пан Кличко.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», аби мешканцям Троєщини було зручніше їздити у години-пік, житловий масив та станцію метро Петрівка з’єднають окремою смугою для громадського транспорту.

 
Коментарі (0)