ГоловнаВибір редакціїТранспорт«Київському метрополітену» призначили нового директора

«Київському метрополітену» призначили нового директора

У «Київському метрополітені» кадрові зміни. Від сьогодні у крісло директора комунального підприємства сяде 31-річний кандидат наук.

Мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко призначив начальником комунального підприємства «Київський метрополітен» Віктора Брагінського. Про це сказано в розпорядженні №80 від 16 липня, повідомляють «Українські Новини».

Пану Брагінському 31 рік, він здобув вищу освіту за фахом «Правознавство» в Академії праці й соціальних відносин Федерації профспілок України. Також він одержав звання молодшого лейтенанта юстиції запасу першого розряду у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка. Крім того, пан Брагінський закінчив Національний транспортний університет і одержав диплом за фахом «Економіка підприємництва», а цього року захистив дисертацію на одержання наукового ступеня кандидата наук з держуправління Національної академії держуправління при Президенті. З 2005 по 2010 рік Брагінський працював на різних керівних посадах у багатьох держкомпаніях, серед них: ДП «Бердянський морський торговельний порт», а також Київська обласна дирекція «Укрпошти». Пан Брагінський також був кандидатом у депутати Київради за 15-м округом.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», попереднього директора комунального підприємства «Київський метрополітен» Руслана Казюлькіна було звільнено за заявою за власним бажанням з 16 липня. Відповідне розпорядження № 76 від 14 липня підписав мер Києва.
 
Катерина Білоус
 
Коментарі (0)