ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївську підземку планують прикрасити океанськими пейзажами

Київську підземку планують прикрасити океанськими пейзажами

Перехід на зі станції «Майдан Незалежності» на станцію «Хрещатик» планують прикрасити океанськими пейзажами. Кажуть – пасажири метро зможуть відчути себе ніби під водою.

У переході між станціями метро «Майдан Незалежності» і «Хрещатик» можуть з’явитися океанські пейзажі. Столична підземка не витратить на проект жодної копійки. Його буде втілено за спонсорські кошти. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі у Київській міській державній адміністрації.

«Йдучи розмальованим переходом, пасажири зможуть відчути себе ніби під водою. Над їхніми головами будуть плавати акули і дельфіни, а від такої краси з’явиться і гарний настрій, і добрі думки. Ми це робимо для того, аби підтримати та якоюсь мірою заспокоїти людей, особливо у такий важкий для країни час. Наші картини – це позитивна зброя, якою особисто ми виборюємо мир», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Києві від завтра тимчасово змінять свої маршрути декілька тролейбусів та автобусів. У «Київпастрансі» пояснюють такі заходи проведенням продовольчих ярмарок та зверненнями громадян.
 
Коментарі (0)