ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиївську воду нагріють доларами

Київську воду нагріють доларами

У Києві планується провести реконструкцію систем гарячого водопостачання із застосуванням відновлювальних джерел енергії

У Києві планується провести реконструкцію систем гарячого водопостачання із застосуванням відновлювальних джерел енергії. Це значно покращить якість житлово-комунальних послуг та підвищить енергетичну ефективність житлової інфраструктури міста в цілому.

Про це під час Київського інвестиційного форуму повідомив начальник Головного управління енергетики, енергоефективності та енергозбереження КМДА В’ячеслав Лісовик, інформує прес-служба.

За його словами, вартість проекту складає 620 тис. доларів США, з яких 510 тис. доларів має сплатити інвестор. Столична влада розробляє та погоджує проектну документацію, організовує супровід реалізації проекту та створює механізм повернення залучених коштів інвестору.

Перший етап проекту передбачає реконструкцію систем ГВП у 6 типових житлових будинках. Зокрема: вул. Автозаводська, 15-А; пр-т Повітрофлотський, 1; пров. Коломійський, 16;  вул. Нижньоюрківська, 13; вул. Мілютенка, 28-В та вул. Суворова, 19-А.

Загалом подібні роботи планується провести у 2 тис. житлових будинків, де є проблеми з циркуляцією гарячого водопостачання.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)