ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024«Київтеплоенерго» відновить обладнання на 200 столичних котельнях

«Київтеплоенерго» відновить обладнання на 200 столичних котельнях

Роботи планують в рамках підготовки до наступнго опалювального сезону.

 

В ході підготовки до опалювального сезону 2021/2022 енергетики проведуть поточні ремонти обладнання 183 районних та квартальних котелень у Києві. Про це повідомляє прес-служба «Київтеплоенерго» у Facebook.

Зокрема, проведуть діагностику, обслуговування та ремонт водогрійних котлів, відновлять їх обмурування, відремонтують системи горіння, перевірять стан газо- й теплопроводів, димових труб, насосного та іншого обладнання, що працює для генерації і транспортування тепла.

Сумарно районні та квартальні котельні за опалювальний сезон виробляють до 40% загального обсягу теплоенергії в Києві, у зоні їх обслуговування близько 5 тис. житлових будинків — нагадали представники підприємства.

«Міжопалювальний період для нас не менш «гарячий», ніж опалювальний сезон. До початку холодів ми повинні підготувати усе обладнання і мережі. Головна мета ремонтної кампанії — забезпечення сталої безаварійної роботи теплопостачального комплексу взимку», – зазначив директор СП «Київські теплові мережі» Василь Деревицький.

В «Київтеплоенерго» наголошують, що підприємство три опалювальні сезони поспіль забезпечувало теплопостачання міста завдяки роботі двох теплоелектроцентралей №5 і №6, а також майже 200 теплоджерел (станцій теплопостачання і котелень). Компанія повідомляє, що обслуговує третю за розміром в Європі систему теплових мереж протяжністю понад 2700 кілометрів.

 

 

 
Коментарі (0)