ГоловнаКиївські будніОпалювальний сезон 2023-2024"Київтеплоенерго" розповіло про хід підготовки до наступного опалювального періоду

"Київтеплоенерго" розповіло про хід підготовки до наступного опалювального періоду

В поточний ремонт також виводять два великих джерела тепла - РК "Виноградар" та РК "Микільська Борщагівка". Зазначається, що в сумі ці котельні обслуговують понад 750 житлових будинків, 10 лікарняних установ, 58 дитячих садків та 33 школи
За інформацією КП "Київтеплоенерго", вони займаються ремонтом котлів, систем горіння, помп, газо- і теплопроводів та іншого обладнання, за допомогою якого генерується тепло, про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.
 
"За опалювальний сезон районні та квартальні котельні сумарно виробляють 4 мільйони Гкал - це 40% загального обсягу виробництва тепла в Києві", - йдеться в повідомленні.
 
В поточний ремонт також виводять два великих джерела тепла - РК "Виноградар" та РК "Микільська Борщагівка". Зазначається, що в сумі ці котельні обслуговують понад 750 житлових будинків, 10 лікарняних установ, 58 дитячих садків та 33 школи.
 
"Зокрема, на районній котельні" Микільська Борщагівка "встановлять засоби обліку електроенергії на 4 основних вводах харчування, замінять засувку діаметром 400 мм. На районної котельні "Виноградар "замінять 8 датчиків корозії на трубопроводах, засувку аварійного підживлення діаметром 100 мм, а також трубу підживлення діаметром 108 мм", - йдеться в повідомленні.
 
У КМДА також повідомили, що поточний ремонт РК "Микільська Борщагівка" завершать 17 серпня, а РК "Виноградар" - 21 серпня. Тоді ж планується відновити гаряче водопостачання для клієнтів.
 

 

 
Коментарі (0)