ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій«Київтеплоенерго» відновило благоустрій після аварій на 484 об'єктах

«Київтеплоенерго» відновило благоустрій після аварій на 484 об'єктах

В "Київтеплоенерго" заявляють, що відновили благоустрій після аварій на 484 об'єктах

В "Київтеплоенерго" заявляють, що відновили благоустрій після аварій на 484 об'єктах.

Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" початок відновлювати благоустрій на місцях ліквідацій аварій в осінньо-зимовий період. Роботи планується проводити у всіх районах столиці. На підприємстві заявляють, що благоустрій вже відновлено на 484 об'єктах.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби КП "Київтеплоенерго".

Як наголошується в повідомленні, відновлення благоустрою передбачає приведення в належний стан асфальтобетонного покриття та зеленої зони в місцях, де взимку здійснювався аварійний ремонт тепломереж.

"На сьогодні вже відновлено асфальтобетонне покриття на 484 дільницях у всіх адміністративних районах столиці", - сказано в повідомленні.

Згідно з повідомленням, роботи з відновлення благоустрою здійснені на:

72 ділянках в Голосіївському районі;

40 ділянках в Дарницькому районі;

62 ділянках в Деснянському районі;

12 ділянках в Дніпровському районі;

48 ділянках в Оболонському районі;

91 ділянці в Печерському районі;

23 ділянках в Подільському районі;

36 ділянках в Святошинському районі;

43 ділянках в Солом'янському районі;

57 ділянках в Шевченківському районі.

Нагадаємо, впродовж березня 2019 року аварійно-відновлювальні бригади КП "Київтеплоенерго" ліквідували 645 пошкоджень тепломереж. Також за цей період було замінено близько 2812 метрів зношених трубопроводів.

Раніше повідомлялося, що через розриттів при усуненні аварій на тепломережах були пошкоджені 43,4 тисяч кв.м.. метрів асфальту і зелених зон в Деснянському районі столиці

З 22 грудня 2018 року КП "Київтеплоенерго" керує В'ячеслав Бінд, до цього близько восьми місяців він виконував обов'язки директора даного підприємства. Саме КП "Київтеплоенерго" підпорядковане Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Київської міськдержадміністрації (КМДА), який з 17 липня 2017 року очолює Дмитро Науменко. З 1 вересня 2014 року сферу ЖКГ в Києві курирує заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

 

 
Коментарі (0)