ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Київтеплоенерго» витратить на відновлення Київської ТЕЦ-5 44 млн. гривень

«Київтеплоенерго» витратить на відновлення Київської ТЕЦ-5 44 млн. гривень

Зокрема, за роботи з відновлення ресурсу працездатності технологічного обладнання тепломереж та загальностанційного обладнання ТЕЦ-5 «Київтепроенерго» заплатить 18,49 млн. гривень

 

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» провів чотири тендери з пошуку підрядника для відновлення ресурсу працездатності металоконструкцій обладнання, баків, трубопроводів цехів ТЕЦ-5. Про це редакції 368.media стало відомо на порталі ProZorro.

Зокрема, за роботи з відновлення ресурсу працездатності технологічного обладнання тепломереж та загальностанційного обладнання ТЕЦ-5 «Київтепроенерго» заплатить 18,49 млн. гривень компанії ТОВ «Реммашенерго». Її єдиним конкурентом на торгах була компанія ТОВ "Реплакс Енерджі".

Також «Реммашенерго» перемогла у тендері щодо відновлення працездатності генераторів, допоміжного та загальностанційного обладнання. За ці роботи «Київтеплоенерго» заплатить 5,82 млн. гривень.

Роботи з відновлення ресурсу працездатності вимикачів В-110 проведе компанія ТОВ «Югенерго груп», яка на торгах запропонувала найнижчу вартість виконання робіт – 9,36 млн. гривень.

Роботи з відновлення ресурсу працездатності металоконструкцій обладнання, баків, трубопроводів цехів ТЕЦ-5 проведе компанія ТОВ «Дніпро-тем», яка перемогла з пропозицією 11,098 млн. гривень.

Усі роботи планується завершити до 20 грудня 2022 року. При цьому, в тендерах не відзначається, чи проводяться роботи планово, чи відновлювальні роботи пов'язані з російською агресією проти України.

 

 

 
Коментарі (0)