ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Київводоканал» наполовину готовий до зими

«Київводоканал» наполовину готовий до зими

У «Київводоканалі» готуються до зими. Наразі комунальники виконали половину від запланованих робіт з перевірки об’єктів компанії.

Наразі у «Київводоканалі» триває підготовка об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років. Зокрема, працівники підприємства перевірили роботу більше половини пожежних гідрантів – 7 тис. 351 із загальної кількості 12 тис. 244 одиниць. Окрім того, комунальники протестували 36 артезіанських свердловин. Загалом, виконана робота становить понад 50% від запланованого. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

«Крім того, водоканальці підготували до роботи 261 із 470-ти транспортних засобів та механізмів. Також згідно з графіком здійснюється обстеження стану водопровідних та каналізаційних дюкерних переходів. Працівники підприємства відремонтували 87 водопровідних та 353 каналізаційні колодязі. При ліквідації аварійних ситуацій було здійснено заміну майже 6 кілометрів аварійних водопровідних та близько 1 км каналізаційних мереж», – відзвітували в компанії.
 
У «Київводоканалі» пояснили, що такі заходи забезпечать стабільну роботу підприємства, а також систем водопостачання та водовідведення в умовах сезонного зниження температури
 
Як раніше  повідомляла «Україна Комунальна», цього року мешканці столиці стали споживати менше води. У порівнянні з минулим, її використали на мільйони кубометрів менше. Загалом, за останні 10 років обсяг спожитої киянами води скоротився на 36%.
 
Коментарі (0)