ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Київводоканал» отримав 99% оплати за спожиті в липні послуги

«Київводоканал» отримав 99% оплати за спожиті в липні послуги

Рівень оплати послуг водопостачання та водовідведення за липень 2020 року в Києві склав 99%. У тому числі від населення - 98%.

Рівень оплати послуг водопостачання та водовідведення за липень 2020 року в Києві склав 99%. У тому числі від населення - 98%.

Про це пресслужба ПрАТ "АК "Київводоканал" повідомила на своїй офіціяльной Facebook-сторінці.

"Дякуємо киян, які вчасно сплачують за спожиті послуги, адже єдиним джерелом надходження коштів для нас є платежі населення. Саме ці кошти дозволяють нам забезпечувати безперервні процеси з підготовки питної води, очищення стоків, ремонту мереж і обслуговування обладнання", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, кияни заборгували "Київводоканалу" 596 млн гривень за станом на липень. У той же час юрособи заборгували компанії 411 млн гривень. Складено договорів реструктуризації на суму 93 900 гривень з фізособами і 346 400 гривень з юрособами. Крім того, 11 781 прилад опломбований, 2 679 об'єктів проінспектовані, 91 об'єкт.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
26 Серпня 2020 p. 17:41
У нас («Євро-Реконструкція») гарячої води не було майже місяць, але плату за неї нарахували навіть більшу, якби вода була. Це навіть дивно - послуга не надається, але плата за неї нараховується у повному обсязі. ----------------------Потім на декілька днів гарячу воду включили, а тепер знову виключили. А ще раніше, у попередній місяць, плату за гарячу воду нарахували у 1,5 рази більшу нормативної.---------------------------А там хазяїн, здається, ахметка; то може він у такий спосіб, викликаючи загальне невдоволення, намагається послабити Украєну?