ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Київводоканал» продовжує промивати мережі у Бортничах

«Київводоканал» продовжує промивати мережі у Бортничах

Вночі у Бортничах проводилась чергова промивка та знезараження мереж водопостачання. Також «Київводоканал» та Держсанепідслужба відібрали проби води, результати яких будуть відомі 16 січня.

У ніч з 14 на 15 січня 2015 року проводилась чергова промивка та знезараження не лише вуличних, але й внутрішньобудинкових мереж мікрорайону Бортничі підвищеними дозами хлору. Мешканців просять не пити стічну воду, не готувати на ній їжу, не мити посуд та не купатися. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київводоканалу».

Центральна лабораторія «Київводоканалу» спільно з Головним управлінням Держсанепідслужби у Києві відібрали проби води, результати яких будуть відомі 16 січня. 
 
«До отримання результатів проб заборона на користування водою для питних потреб, приготування їжі, миття посуду та купання триває», – йдеться в повідомленні.
 
Крім того, «Київводоканал» разом з районною житловою організацією проводить промивку внутрішньобудинкових мереж установ, які були закриті, зокрема шкіл та дитсадків. Для цього, як і в житлових будинках, необхідно щодоби зливати воду, щоб не допускати застою води у трубах.
 
«Разом з тим, звертаємось до мешканців житлового масиву з проханням продовжувати зливати водопровідну воду з крану щонайменше 30 хвилин на добу», – сказали в прес-службі «Київводоканалу».
 
У прес-службі «Київводоканалу» нагадали, що у мікрорайоні триває постійний підвіз та роздача питної води за допомогою автоцистерн ПАТ «АК «Київводоканал» за адресами: вул. Леніна, 29, 45 та 65.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у столичному мікрорайоні Бортничі (Дарницький район) спеціалісти розпочали дезінфекцію водогону. Влада пояснює це пошуком джерел гострої кишкової палички у водопровідних мережах, яка стала причиною госпіталізації близько півсотні жителів мікрорайону.
 
Коментарі (0)