ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Київводоканал» реконструював дві каналізаційні насосні станції

«Київводоканал» реконструював дві каналізаційні насосні станції

"Київводоканал" завершив реконструкцію двох каналізаційних насосних станцій: "Наводницька" на Наддніпрянському шосе, 3 і "Конча-Заспа - 6" за адресою Столичне шосе, 90

"Київводоканал" завершив реконструкцію двох каналізаційних насосних станцій: "Наводницька" на Наддніпрянському шосе, 3 і "Конча-Заспа - 6" за адресою Столичне шосе, 90. Щодня на них надходять 5 тис. Куб. м стоків з Печерського району та 2,5 тис. куб. м стоків з Голосіївського району Києва відповідно.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби ПАТ "АК" Київводоканал ".

В рамках проектів було встановлено енергозберігаюче обладнання з частотним регулюванням і вбудованою системою охолодження. Також вбудовані нові засувки, встановлені ультразвукові витратоміри на напірних трубопроводах. Для виконання завдання автоматичного регулювання та рівня води, в резервуарах встановлені заглибні датчики.

Також замінений технологічних трубопровід і запірна арматура в машинному залі, в грабельному відділенні виконані роботи з облицювання стін і стелі. Змонтована система охоронного відеоспостереження і виконана повна реконструкція системи вентиляції грабельного відділення.

Відзначається, що "Київводоканал" буде продовжувати замінювати застаріле обладнання, щоб досягти європейського рівня очищення води і стоків.

Як повідомляла, 4 грудня на Чоколівському бульварі в Києві стався прорив в тепловому колекторі. В результаті - без тепла 750 будинків, з них 509 житлових будинків, 10 лікувальних установ, 23 дитсадків і 11 шкіл.

 

 
Коментарі (0)