ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Київводоканал» розгляне проект санації Позняківського каналізаційного колектора

«Київводоканал» розгляне проект санації Позняківського каналізаційного колектора

1 лютого о 15:00 у актовому залі головного офісу Київводоканалу (вул. Лейпцизька, 1-а, 2 поверх) проходитиме чергове засідання Технічної ради Товариства.

1 лютого  о 15:00 у актовому залі головного офісу Київводоканалу (вул. Лейпцизька, 1-а, 2 поверх) проходитиме чергове засідання Технічної ради Товариства.

На порядок денний винесено наступні питання:

1. Розгляд зміни проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Будівництво житлового комплексу з соціальною інфраструктурою і паркінгом та благоустроєм прилеглої території для загального користування населення (Коригування проекту)» за адресою: вул. Генерала Жмаченка, 28 в частині заміни матеріалу футлярів, арматури та фасонних частин на водопровідній мережі Д=500 мм по вул. Жмаченка.

2. Розгляд зміни проектного рішення водопостачання об’єкта: «Реконструкція та забудова території мікрорайону» (мікрорайон обмежений вулицями Попудренка, Мініна, Червоноткацькою та Червоногвардійською) в частині зміни траси перекладання водопровідної мережі Д=300 мм по вул. Краківській (ІІІ черга будівництва, ділянка 11).

3. Розгляд проектної документації на санацію Позняківського самопливного каналізаційного колектора Д=2280 мм від К-5 до К-4 об’єкта «Будівництво житлового комплексу з об'єктами соціально-побутового призначення» за адресою: вул. Дніпровська Набережна, 18 (11 мкрн. ж/м «Позняки»). 

 

 
Коментарі (0)