ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Київводоканал» створив карту боржників

«Київводоканал» створив карту боржників

У «Київводоканалі» ведуть боротьбу зі злісними неплатниками за воду. У рамках кампанії, на сайті підприємства було оприлюднено адреси боржників та суми заборгованості. У разі непогашення боргу, компанія обіцяє вимикати воду неплатникам.

На сайті «Київводоканалу» можна подивитися фотографії та адреси приватних будинків, власники яких заборгували за послути водопостачання та/чи водовідведення. Окрім того, в опублікованій інформації містяться дані про розмір заборгованості. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

Таким чином підприємство розпочало другий етап кампанії з припинення надання послуг злісним неплатникам столичного приватного сектору.
 
Перший хід кампанії Товариства розпочався 4 червня. Тоді під час початкового попереджувального етапу погасив свій борг у розмірі понад 5 тис. грн лише один з неплатників, в останній момент уникнувши оприлюднення інформації про свій будинок на сайті. 
 
««Київводоканал» наполегливо радить й іншим боржникам сплатити необхідні суми задля попередження крайніх заходів у вигляді повного припинення водопостачання та блокування системи водовідведення», – йдеться в повідомленні.
 
У компанії просять повідомляти про оплату в Розрахунковий департамент Товариства.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна»,  у «Київводоканалі» дозволили пити воду з-під крану. Адже за словами співробітників компанії, водопровідна вода абсолютно безпечна. У ній не знайшли жодних відхилень від епідеміологічної норми.
 
Коментарі (0)