ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Київводоканал» усунув причину потопу на Троєщині

«Київводоканал» усунув причину потопу на Троєщині

На пошкоджену ділянку водопроводу було накладено фігурну муфту, зачеканено стики. Після детального дослідження місця аварії, розкопаний трубопровід засипали ґрунтом та укріпили щебенем

Аварійну ситуацію по вул. Бальзака, 52/22 у Деснянському районі столиці цілком ліквідовано 9 серпня 2012 року. Під час проведення аварійних робіт водопостачання мешканцям району не припинялося.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі ПАТ «АК «Київводоканал».

Як зазначається у повідомленні, на пошкоджену ділянку водопроводу було накладено фігурну муфту, зачеканено стики. Після детального дослідження місця аварії, розкопаний трубопровід засипали ґрунтом та укріпили щебенем. Для повного відновлення благоустрою на аварійній ділянці покладуть асфальтове покриття.

Зауважимо, що за п’ять років на водогоні по вул. Бальзака - на відрізку від вул. Сабурова до вул. Данькевича – це вже десята серйозна аварія, у результаті яких ставалось неодноразове підтоплення автостоянок та трамвайної колії, а також руйнування кіосків.

Нагадаємо, пошкодження на водоводі Д=900 мм по вул. Бальзака, 52/22 сталося 6 серпня о 17:13. Через порив магістралі відбулося підтоплення автостоянки. Для відновлення водопроводу проводилась розкопка на зеленій зоні та частково на в’їзді до автостоянки по вул. Бальзака, 52/22.

 
Коментарі (0)