ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиївводоканал від бюветів не відмовляється

Київводоканал від бюветів не відмовляється

Згідно з документом Київводоканал буде надавати послуги з монтажу, технічного обслуговування і ремонту насосів та компресорів 118 бюветних комплексів

Київводоканал здійснюватиме технічне обслуговування столичних бюветів впродовж 2012 року.

Про це йдеться у договорі від 21 квітня 2012 року, укладеному між ПАТ «АК «Київводоканал» та Спеціалізованим водогосподарським комунальним підприємством виконавчого органу Київської міської ради «Київводфонд», яке виступає балансоутримувачем бюветів, інформує прес-служба столичного водоканалу.

Згідно з документом Київводоканал буде надавати послуги з монтажу, технічного обслуговування і ремонту насосів та компресорів  (послуги по технічному обслуговуванню і поточному ремонту конструктивних елементів (крім водоочисного обладнання) 118 бюветних комплексів, у тому числі:

Голосіївський район – 9 комплексів, Дарницький район – 20, Дніпровський район – 20, Деснянський район – 20, Оболонський район – 16, Печерський район – 4, Подільський район – 12, Святошинський район – 3, Солом’янський район – 3, Шевченківський район – 11.

Ще 66 бюветів будуть обслуговуватись Київводоканалом після проведення балансоутримувачем відповідних ремонтно-відновлювальних робіт. Слід зазначити, що спеціалісти Київводоканалу забезпечують технічне обслуговування та ремонт насосного, технологічного і електротехнічного обладнання бюветних комплексів. Закупка основного обладнання здійснюється за рахунок балансоутримувача.

Ціна договору з технічного обслуговування бюветів на рік склала  майже 4,6 млн грн.

За умовами договору, виконавець  не несе  відповідальності  за якість вихідної води на бюветних  комплексах, крім випадків, якщо   погіршення  води  сталося з його  вини. Однак до переліку робіт, які згідно із договором виконує Київводоканал, також входить здійснення періодичного контролю безпечності та якості питної води з бюветів, відповідно до вимог ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

Повідомляємо, що наразі через вихід з ладу насосних агрегатів не працюють бювети за адресами: вул. Васильківська, 47; вул. Городецького, 8 та бювет по вул. Генерала Потапова.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)