ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Київводоканал» запропонував споживачам укладати договори реструктуризації для вирішення питань із заборгованістю

«Київводоканал» запропонував споживачам укладати договори реструктуризації для вирішення питань із заборгованістю

Вирішити питання із заборгованістю за отримані послуги з холодного водопостачання та водовідведення кияни тепер зможуть шляхом укладання договору реструктуризації із «Київводоканалом».

 

Вирішити питання із заборгованістю за отримані послуги з холодного водопостачання та водовідведення кияни тепер зможуть шляхом укладання договору реструктуризації із «Київводоканалом».

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Основна вимога підприємства – дотримання споживачем погоджених строків повернення частин боргу, повна і своєчасна сплата поточних нарахувань.

Для оформлення договору реструктуризації до Розрахункового департаменту «Київводоканалу» (вул. Електротехнічна, 16) треба подати копії:

першої і другої сторінок (останнє місце реєстрації) паспорту або іншого документа, що підтверджує особу;

довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру (або сторінки паспорта з відміткою про відмову в отриманні ідентифікаційного номеру);

документів, що підтверджують право власності або користування житловим приміщенням (свідоцтво про приватизацію, договір купівлі-продажу, виписка з держреєстру прав власності, ордер, договір найму чи оренди та інше).

У разі неможливості надання ксерокопій, достатньо мати документи при собі: працівники «Київводоканалу» самостійно зроблять копії і внесуть відповідну інформацію до договору реструктуризації. Звертаємо увагу, документи мають бути діючими (актуальними) та відповідати чинному законодавству України.

У компанії також додають, що кошти, які надходять від мешканців, мають цільове призначення: вони йдуть на ремонт і підтримання у належному стані мереж, устаткування станцій, модернізацію водопровідно-каналізаційного господарства тощо. Відтак не оплачені мешканцями рахунки за холодну воду та водовідведення – це недоотримання коштів, які б могли бути спрямовані на забезпечення виробничих процесів і покращення якості послуг для киян.

Телевізор - головний атрибут в будь-якому будинку. Для його установки використовуються різні способи. Хтось вішає на стіну, а хтось встановлює на спеціальну тумбу. Купити тумбу для ТВ у виробника можна на сайті http://mebeltov.com.ua. Заходьте і вибирайте.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
28 Листопада 2016 p. 18:22
АК "Київводоканал", починаючи з травня 2016 р. штучно, просто так від стелі, поприписував борги побутовим споживачам. Далеко не всі добилися, щоб "помилково" приписаний борг не зазначався у платіжці. "Київводоканал" вимагає , щоб споживач у свій робочий час брав відпустку за власний рахунок і привозив до них оплачені квитанції та їх ксерокопії , і тоді споживач матиме можливість написати заяву про скасування штучного боргу. Ані витрачений споживачем час, ані оплату проїзду "Київводоканал" йому не відшкодує.