ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиргизія вивчатиме досвід Києва у будівництві дорожньо-транспортних розв'язок

Киргизія вивчатиме досвід Києва у будівництві дорожньо-транспортних розв'язок

Протягом минулого року фінансовий оборот економічних стосунків між Україною та Киргизією зріс на 50%. Найбільше дружня Республіка зацікавлена в імпорті кондитерських та горілчаних виробів київських підприємств.

Вивчити досвід української столиці з розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури, поглибити соціальну і культурну співпрацю та налагодити ефективні економічні стосунки між Києвом та Бішкеком – з такими пропозиціями звернувся до голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Киргизія в Україні Борубек Аширов.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Київської ОДА.

З цією метою дипломат просить прийняти в Києві спеціальну делегацію з Бішкеку. Зі свого боку очільник КМДА підтримав ініціативи Посла та наголосив на тому, що Київ зацікавлений у розвиткові інвестиційних стосунків зі столицею Киргизії.

«Ми цінуємо старі і дуже дружні стосунки між нашими країнами та столицями. Ця співпраця триває з 1997 року. Одинадцять років тому ми підписали відповідний меморандум, думаю, прийшов час переглянути його зміст з тим, аби конкретизувати та поглибити нашу співпрацю. Тим більше, що потенціал такого взаємовигідного співробітництва дуже великий. Ми залюбки зустрічатимемо делегацію з Бішкеку і дуже сподіваємося, що досвід Києва буде для вас корисним», – наголосив під час зустрічі Олександр Попов.

Натомість Борубек Аширов повідомив, що протягом минулого року фінансовий оборот економічних стосунків між Україною та Киргизією зріс на 50%. Найбільше дружня Республіка зацікавлена в імпорті кондитерських та горілчаних виробів київських підприємств.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)