ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаКиїв готується до «нашестя» вболівальників Євро-2012

Київ готується до «нашестя» вболівальників Євро-2012

Сьогодні для цільових груп УЄФА, що прибудуть до Києва, у готелях уже зарезервовано понад 6 тис. номерів. З них майже 800 номерів - у п'ятизіркових готелях, понад 1 тис. 800 – у готелях «чотири зірки», близько 3 тис. 600 – у тризіркових. Загальна ж потреба складає 7 тис. 300

Сьогодні для цільових груп УЄФА, що прибудуть до Києва, у готелях уже зарезервовано понад 6 тис. номерів. З них майже 800 номерів - у п'ятизіркових готелях, понад 1 тис. 800 – у готелях «чотири зірки», близько 3 тис. 600 – у тризіркових. Загальна ж потреба складає 7 тис. 300 номерів.

Про це повідомив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, інформує ІА «Україна Комунальна».

«Крім того, триває будівництво нових готелів. Так, до кінця 2011 року планується ввести в експлуатацію 8 готелів із загальними номерним фондом 1 тис. 683 номери, а саме: «Фермонт», готель на Оболонській набережній, «Старо», «Holiday Inn», «Лейпциг», «Ібіс», «Парк готель», готель на вул. Предславинській. Будівельні роботи в готелях «Фермонт», на вул. Предславинській, 35, «Старо», «Лейпциг» та «Ібіс» фактично завершені, наразі тривають роботи з облаштування інтер'єрів. Інші готелі перебувають на завершальних стадіях будівництва», – розповів Голубченко.

Окрім цільових груп УЄФА, до Києва у дні матчів очікується прибуття від 150 до 200 тис. вболівальників. Для прийому такої великої кількості гостей було проведено відкритий конкурс з визначення організації з розміщення вболівальників та створення легкодоступної системи «он-лайн» бронювання закладів розміщення.

Нагадаємо, за результатами проведеного конкурсу переможцем визначено ПАТ «Гамалія». Воно надаватиме майбутнім гостям міста повний комплекс послуг з організації розміщення, трансферу та туристичного супроводу. Одночасно компанія має створити та забезпечити роботу легкодоступної системи «он-лайн» бронювання місць розміщення різної цінової категорії.

Київська міська державна адміністрація склала перелік закладів розміщення (готелі категорії 2-1 зірки, мотелі, хостели, пансіонати, бази відпочинку, санаторії, садиби, гуртожитки, приватні апартаменти).

«На сьогодні ПАТ «Гамалія» вже укладено угоди на розміщення понад 10 тис. вболівальників. Загалом планується укласти угоди на розміщення близько 20 тис. вболівальників», – поінформував Анатолій Голубченко.

Він додав, що однією з важливих складових розміщення вболівальників є залучення до цього процесу гуртожитків вищих навчальних закладів столиці та Київської області. Створено робочу групу в складі представників КМДА, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Укрєвроінфапроекту та Київської обласної державної адміністрації.

Завданням її є формування переліку гуртожитків, які можуть бути задіяні без проведення ремонтних робіт, та тих, що потребують поточного та капітального ремонтів. Згодом будуть визначені обсяги асигнувань на здійснення відповідних заходів.

 
Коментарі (0)