ГоловнаНовини ЖКГКиїв відпрацьовує можливі НП під час Євро-2012

Київ відпрацьовує можливі НП під час Євро-2012

У ході підготовки столиці до Євро-2012 особливу увагу міська влада приділяє питанням безпеки проведення турніру.Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі КМДА.Нагадаємо, для оптимізації взаємодії правоохоронних та інших органів виконавчої влади столиці та забезпечення узгодженості їхні

У ході підготовки столиці до Євро-2012 особливу увагу міська влада приділяє питанням безпеки проведення турніру.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі КМДА.

Нагадаємо, для оптимізації взаємодії правоохоронних та інших органів виконавчої влади столиці та забезпечення узгодженості їхніх дій під час підготовки та проведення футбольного чемпіонату розпорядженням Київської міської державної адміністрації створено Київський міський міжвідомчий координаційний штаб з питань безпеки та правопорядку.

26 травня представники штабу взяли участь у проведенні планового тактико-спеціального навчання, під час якого відпрацьовувалась антитерористична операція на території КП «Міжнародний аеропорт «Київ».

Під час навчань органи СБУ, МВС, МНС, МОЗ та столичних служб перевіряли ефективність сил та засобів, задіяних Координаційною групою АТЦ при Управлінні СБУ у м. Києві, в межах здійснення спеціальних операцій у місцях масового перебування громадян під час проведення футбольного чемпіонату Європи.

Крім того, впроваджується система запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру за єдиним телефонним номером виклику аварійних служб «112». Створюються необхідні резерви медикаментів, пального, технічних засобів тощо.

Сьогодні також місто співпрацює із спеціалістами європейських міст, які вже мали досвід приймати матчі чемпіонатів світу та Європи.

 
Коментарі (0)