ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Кличка розкритикували за пуск опалення в Києві

Кличка розкритикували за пуск опалення в Києві

"Нафтогаз" розкритикував мера Києва Віталія Кличка за обіцянку включити опалення 25 жовтня і протягом 10 днів запустити його на потрібну потужність

"Нафтогаз" розкритикував мера Києва Віталія Кличка за обіцянку включити опалення 25 жовтня і протягом 10 днів запустити його на потрібну потужність.

У відомстві натякнули, що це розбазарювання коштів - починати опалювальний сезон в момент, коли на вулиці ще тепло. "Не хочемо псувати настрій пану Кличку, але за прогнозом погоди ще тиждень буде тепла погода. Найближче похолодання наступного вівторка - буде до +8, а вже в понеділок (4.11) прогнозують до +11. До того ж, з наступного тижня починаються шкільні канікули і опалювати порожні класи немає сенсу. Ми розуміємо занепокоєння за температурний режим в лікарнях і садах, але, можливо, варто підійти до підключення вибірково. Щоб кияни могли заощадити свої кошти і не опалювати повітря ", - пожартував на сторінці" Нафтогазу "в Facebook співробітники вед омства.

Можна було б, звичайно, звернутися за думкою і до киян, які хочуть, щоб в будинках було комфортно і тепло - температура ночі і дня нині разюче відрізняється, будинки вже охололи після несподіваного подарунка у вигляді дуже теплого "бабиного літа". Та й запуску, який анонсував мер Києва, - 25 жовтня - передує, як зазвичай, попередня робота: в процесі запуску опалення обов'язково виявляються якісь аварійні моменти.

Так що сподіватися, що столиця одномоментно отримає тепло, не доводиться. Але справді, в цьому році природа допомагає заощадити якусь кількість газу: опалювальний сезон повсюдно ще не почався, хоча зазвичай він починається 15 жовтня. Проте є регіони, які вже включили опалення, переважно, в будівлях соціального призначення - це північні області України. На півдні і південному сході поки мова про включення опалення не йде.

 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
24 Жовтня 2019 p. 17:59
Сьогодні з ранку нова пакость від "Євро-Реконструкції": крім того, що опалення досі немає, вони на додачу ще й відключили гарячу воду...---------------------------------------Хто в цьому винен? Кличко, Зеленський чи кравчукокучми, які заклали таку державу? По-моему, останні.
Коля Пухов
24 Жовтня 2019 p. 18:32
"Нам не треба опалення, включіть гарячу воду", - кричать люди на вулиці, але клички-зеленські їх не чують...