Кличко «морозить» киян

Мешканці столиці мерзнуть у квартирах. З приходом морозів температура у помешканнях не піднімається вище +15. У КМДА заявили, що працюють над вирішенням цього питання.

Кияни скаржаться на низьку температуру у квартирах. З приходом морозів позначка на термометрі не піднімається вище 15 градусів. Незважаючи на захмарні рахунки на тепло, жителі змушені витрачатися ще й на світло, тому що кімнати гріють обігрівачами, повідомляє «КиевVласть».

«Одягаю один халат, а поверх ще один. Обігрівача немає. Але минулого місяця за тепло віддала 1100 грн. За що ще обігрівач оплачувати? Шкода сімей, де діти малі - захворіють при такій температурі. Одягайте їх тепліше - це я як лікар кажу», - заявила мешканка з лівого берега Людмила.

В квартирі Костянтина +15. У спальні, яка є найменшою за площею, сім'я включає обігрівач.

«А куди дінешся? Холодно. У дитячій зараз +14. У нас маленька дитина. Треба якось грітися, тому рятуємося обігрівачем», - розповів Костянтин. Великого рахунки за світло не боїться. Каже, що лікуватися вийде дорожче.

Деякі кияни пишуть сумні листи меру в Facebook. «Лист моєї дочки до Мера Києва. Шановний Мороз Кличко. Я народилася в 2015 році і ніколи ще не бачила зими. Тому мені дуже сподобалося, коли ви зробили наш двір, машинки і дерева білими. Особливо мені сподобалося, що тепер мене не треба довго одягати, щоб я «погуляла» на вулиці. Тому що ви, Мороз, принесли вулицю в мій будинок. Тепер одягають не лише мене. Мама і тато теж ходять у кількох светрах. А я «гуляю» не виходячи з дому», - написав «лист 7-місячної дочки» Вадим Козлов.

У Київській адміністрації запевнили, що працюють над вирішенням цього питання.

«Про проблему ми знаємо. Зараз збирається оперативний штаб. Будемо оперативно вирішувати», - заявили в КМДА.

Нагадаємо, у Києві відбиратимуть житло за комунальні борги лише у принципових боржників. Столична влада вирішуватиме питання щодо арешту житла через заборгованість за ЖКП з кожною сім’єю в індивідуальному порядку.

 
Коментарі (0)