ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКличко не дотримався своєї обіцянки не піднімати кварплату для киян

Кличко не дотримався своєї обіцянки не піднімати кварплату для киян

Мер Києва не зміг виконати обіцянку не піднімати тариф квартплати в столиці, яке він дав у березні 2015р. Тоді Кличко заявив, що квартирна плата – єдиний комунальний тариф, який формує міська влада, тож вона повинна залишитися незмінною
Мер Києва Віталій Кличко не зміг виконати обіцянку не піднімати тариф квартплати в столиці, яке він дав у березні 2015 року, повідомляє сайт «Слово і діло».
 
Тоді, у березні 2015 року, Кличко заявив, що квартирна плата – єдиний комунальний тариф, який формує міська влада, тож вона повинна залишитися незмінною, а саме – складати в середньому 3 грн за 1 кв. м.
 
«У квартплату входить обслуговування ліфтів, вивезення сміття, утримання прибудинкових територій. Розуміючи дуже велике навантаження на соціально незахищені верстви населення, цей тариф ми не піднімали і піднімати не будемо. Це єдиний тариф, на який ми маємо вплив», – зазначив тоді володимир Кличко.
 
Однак на початку червня, рішенням КМДА було піднято тариф на послуги з утримання багатоквартирних будинків більш ніж удвічі – з 3 у середньому до 6,34 грн за кв. м. Про це свідчить розпорядження міськадміністрації №668, що датується 6 червня 2017 року. У ньому зазначено, що розпорядження ухвалене у зв'язку зі зверненням виконавців послуг з утримання будинків і прибудинкових територій, які надали розрахунки за новими тарифами.

Таким чином ця обіцянка, виконання якої, судячи з усього, було предметом гордості столичного мера, адже повторював він її неодноразово, має статус «не виконано». 

Львів - історичне місто в Україні в європейському стилі. Його відвідують безліч туристів і люди бажають придбати тут квартиру. На сайті http://novabydova.com.ua/ua/statyi-kompanii/lviv-ua/ ви можете підібрати цікаві варіанти. Заходьте і вибирайте.

 
Коментарі (0)