ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійКличко просить киян допомогти прибрати місто після зими

Кличко просить киян допомогти прибрати місто після зими

Віталій Кличко: «За прибирання міста після зими відповідальні голови районів столиці»
За прибирання міста після зими відповідальні голови районів столиці. І якщо територія не буде прибрана, то вони нестимуть персональну відповідальність за неналежне невиконання своїх обов’язків. Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив мер столиці Віталій Кличко.
 
«Кожен голова районної адміністрації відповідальний за прибирання території у своєму районі. Щоразу, коли проводжу наради з керівниками районів, я нагадую їм: це ваша робота, і якщо територія не буде прибрана, то нестимете персональну відповідальність за невиконання своїх обов’язків», – розповів мер Києва.
 
Віталій Кличко має надію, що для завершення прибирання столиці після зимового періоду буде необхідно близько двох тижнів.

«Я також звертаюся до киян долучитися до традиційних толок у районах, аби разом зробити наше місто більш комфортним. 4 березня, наприклад, толока відбулася в Оболонському районі Києва за ініціативою місцевої адміністрації. Сподіваюсь, у найближчі дні інші райони також проведуть толоки з прибирання території», – зазначив Віталій Кличко.  

 
Коментарі (0)