ГоловнаНовини ЖКГТранспортКілька ескалаторів столичної підземки відремонтують

Кілька ескалаторів столичної підземки відремонтують

З 16 грудня у столичній підземці проводитиметься плановий капітальний ремонт на пересадочному вузлі станцій «Майдан Незалежності» та «Хрещатик». Що ж стосується часових рамок, то закінчити ремонт обіцяють у січні наступного року.

Від завтра на пересадочному вузлі Київського метрополітену «Майдан Незалежності» та «Хрещатик» розпочнуться планові капітальні ремонтні роботи на ескалаторі №3. Ремонт триватиме до 19 січня 2015 року. Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену.

Зокрема, ремонтні роботи тривають і на інших станціях столичної «підземки». Зокрема, на станції «Шулявська» проходить ремонт ескалатора.

«Продовжується плановий капітальний ремонт ескалатора № 1 нижнього нахилу станції «Шулявська». Ремонтні роботи триватимуть до 26 грудня п.р.», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  з 12 грудня на станціях метро «Нивки» та «Героїв Дніпра» призупиняється продаж жетонів через касу. Вони будуть реалізовуватися винятково через автомати, які розташовані у вестибюлях станцій. У касах пасажири зможуть придбати безконтактні картки та поповнити їхній ресурс.

 
Коментарі (0)