ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Кілька районів Києва залишили без гарячої води

Кілька районів Києва залишили без гарячої води

Кілька районів столиці залишили без гарячого водопостачання. Це пов’язано з локальним пошкодженням тепломереж, а також через планові роботи. В «Київенерго» нагадують, що вони ліквідують такі пошкодження протягом 3 діб.

Мешканці 6 районів столиці залишилися без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили в пресс-службі «Київенерго».

«Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі підприємства, тимчасово без гарячого водопостачання залишається 7 споживачів. Серед них 6 в Голосіївському, 1 — в Дарницькому районах. Окрім того, з початком планових робіт, у зв`язку з ремонтом ряду теплових пунктів тимчасово без гаряої води залишається 31 споживач. Серед них 5 в Дарницькому, 3 — в Дніпровському, 3 — в Подільському, 1 — в Солом`янському, 19 — в Шевченківському», – йдеться в повідомленні. Наразі ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». У прес-службі підприємства зазначили, що робітники компанії ліквідовують пошкодження на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 17 березня у Києві було відключено 6 споживачів, які не обслуговуються компанією «Київенерго». Серед них 1 в Голосіївському, 1 — в Солом`янському, 4 — в Шевченківському районах.
 
Коментарі (0)