ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКілька вулиць Львова стануть пішохідними

Кілька вулиць Львова стануть пішохідними

У центрі Львова планують зменшити кількість автомобілів. Тому кілька центральних вулиць міста зможуть зробити пішохідними. Окрім того, у центрі мають намір облаштувати додаткові місця для паркування.

Кілька вулиць, що розташовані у центрі Львова, у найближчому майбутньому можуть стати пішохідними.  Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міськради.

«Зміни щодо створення пішохідної зони стосуватимуться пр. Свободи, вул. Торговою, вул. Гоголя, вул. Підвальною, пл. Митною, Соборною, пл. Галицькою. Цей проект був розроблений ще в 1998 році. Середмістя пропонується для пішохідного руху, а також формування місць для паркування, в тому числі, на вул. Валовій. Також ми вводимо такі поняття, як боларди, які обмежують заїзди на пл. Ринок. Залишається тільки проїзд для громадського транспорту, зберігаючи пішохідну зону», – йдеться в повідомленні. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», київський Поділ теж планують зробити пішохідним. Вулиця Сагайдачного в Києві та кілька інших стануть пішохідними, а їздити старим Подолом можна буде тільки зі швидкістю 30 км на годину.
 
Коментарі (0)