ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКількість відключень гарячої води у столиці зростає

Кількість відключень гарячої води у столиці зростає

Не зважаючи на те, що впродовж доби комунальникам вдалося повернути гаряче водопостачання у понад 200 будинків столиці, сьогодні без гарячої води у місті перебуває понад сім сотень споживачів. Це на майже вдвічі більше ніж учора.

Понад сім сотень споживачів міста Києва досі без гарячого водопостачання. Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Київенерго».

«Станом на 30 жовтня 2014 року загалом в Києві без гарячого водопостачання залишається 712 споживачів, що складає 4,56% від загальної кількості споживачів, яким надає послуги компанія» - йдеться у повідомленні.  

При цьому уточнюється, що без ГВП внаслідок зупинки теплоджерел знаходиться 1 споживач у Святошинському районі.

В результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання - 710 споживачів: 29 в Голосіївському, 21 в Дарницькому, 23 в Деснянському, 280 в Дніпровському, 74 в Оболонському, 18 в Печерському, 86  в Подільському, 57 в Святошинському, 32 в Солом`янському, 90 в Шевченківському районах.

Через планові ремонтні роботи - 1 споживач в Шевченківському районі.

Примітно, що впродовж минулої доби гаряче водопостачання було подане до 246 будинків. Це стало можливим через ліквідацію 60 пошкоджень на тепломережах.

Зауважимо, вчора у столиці без гарячої води перебував 401 споживач.

 
Коментарі (0)