ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняКМДА: Департамент містобудування працює без корупції

КМДА: Департамент містобудування працює без корупції

У діяльності Департаменту містобудування та архітектури КМДА не знайшли корупції. Про це свідчать результати службового розслідування.

У діяльності Департаменту містобудування та архітектури КМДА не виявлено корупційних проявів. Про це повідомляє сайт КМДА, посилаючись на результати службового розслідування.

«За результатами перевірки підтверджень корупційних проявів у діяльності департаменту не виявлено, водночас, було встановлено випадки порушень термінів виконання контрольних документів», - йдеться в повідомленні.
 
В акті за результатами службового розслідування вказується, що «звинувачення (заступника директора департаменту – начальника служби містобудівного кадастру Департаменту містобудування та архітектури КМДА Андрія Вавриша у корупції від власників МАФів – ред.) виявилися безпідставними, оскільки у функціях Департаменту відсутні елементи, що могли бути використані з корисливою метою».
 
«За підсумками всіх перевірених фактів та встановлених порушень робоча група запропонувала суворо вказати Вавришу на необхідності неухильного дотримання норм чинного законодавства та забезпечення дієвого контролю підпорядкованих йому підрозділів в частині виконавської дисципліни», - йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Києві близько сотні підприємців поплатились за неприбрані від снігу прилягаючі ділянки. Інспектування таких територій, що закріплені за певними підприємствами у місті продовжується.
 
Коментарі (0)