ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКМДА куплять дітям-сиротам 50 квартир

КМДА куплять дітям-сиротам 50 квартир

На закупівлю квартир для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в 2021 року Київрада заклав 49 млн. Грн

 

На закупівлю квартир для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в 2021 року Київрада заклав 49 млн. Грн.

"За останні три роки за кошти міського бюджету було куплено більше 160 квартир. Разом з тим, в черзі на позачерговій квартирний облік знаходиться більше 380 дітей. На виділені кошти буде куплено ще близько 50 квартир", - розповіла заступник голови КМДА Марина Хонда.

Крім того, місто щомісяця виплачує матеріальну допомогу дітям-сиротам та дітям, над якими була встановлена ​​опіка. Розмір виплат складає від 1 тис. До 1,5 тис. Грн. в залежності від категорії.

Також місто підтримує і пропагує сімейні форми виховання. На сьогодні в Києві функціонує 26 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховується 182 дитини. Наступного року відкриються ще три таких будинки і центр соціальної підтримки дітей і сімей, на базі якого будуть функціонувати соціальні квартири для дітей-сиріт.

 

 

 

 
 
Коментарі (0)