ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКМДА: Нову угоду з «Київтеплоенерго» укладати не потрібно

КМДА: Нову угоду з «Київтеплоенерго» укладати не потрібно

“Київтеплоенерго” застосувало практику публічного договору, що використовується для укладання угод з великою кількістю споживачів.

“Київтеплоенерго” застосувало практику публічного договору, що використовується для укладання угод з великою кількістю споживачів.

Київським споживачам тепла і гарячої води немає потреби укладати нові договори з КП “Київтеплоенерго”. Підприємство застосувало практику публічного договору, що використовується, зокрема, у випадках, коли необхідно укласти угоду з великою кількістю споживачів.

Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на тект відповідного договору опублікованого у номері 34 (5085) в газеті “Хрещатик”, передає УНН.

“Наразі немає потреби споживачам укладати нові договори з КП „Київтеплоенерго“. Підприємство застосувало практику публічного договору, що використовується, зокрема, у випадках, коли необхідно укласти угоду з великою кількістю споживачів”, — заявив в.о. генерального директора комунального концерну “Центр комунального сервісу” Андрій Щербина.

Як повідомляється, вже у червні кияни отримають єдину квитанцію, де будуть вказані чотири блоки послуг: утримання будинків та прибудинкових територій, постачання холодної води та водовідведення, постачання гарячої води та опалення і борг за попередні періоди перед “Київенерго” (у разі наявності) за опалення та гарячу воду.

“Кияни у червні отримають рахунки за опалення і гарячу воду від „Київтеплоенерго“, однак борги перед „Київенерго“ залишаються актуальними для сплати”, — наголосили у прес-службі Центру комунального сервісу (ЦКС).

Нагадаємо, нещодавно НАК “Нафтогаз України” відмовилася підписувати контракт із КП “Київтеплоенерго” через борг споживачів Києва за тепло та гарячу воду, який сягає 4.8 млрд грн.

Нагадаємо, 1 травня 2018 р. закінчився термін дії угоди на управління тепломережами столиці КМДА з “Київенерго” і функція теплопостачання була передана комунальному підприємству “Київтеплоенерго”. А 31 липня закінчується дія угоди на управління “Київенерго” ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 і сміттєспалювальним заводом “Енергія”.

Як зазначається, з 1 травня теплові мережі та котельні столиці переведені в управління КП “Київтеплоенерго”, консультації клієнтів з питань гарячого водопостачання та опалення надають 11 Центрів комунального сервісу (ЦКС).

 

 
Коментарі (0)