ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКМДА планує знести елітну будівництво на Печерську

КМДА планує знести елітну будівництво на Печерську

    Столична влада збирається знести будується «Печерську Воздвиженці» на вул.Московська через грубі порушення. Як стало відомо з повідомлення депутата КМДА С.Кутняка на його сторінці в Фейсбуці, столична влада може зупинити будівництво житлового комплексу «АрсеналHouse&r

 

 

Столична влада збирається знести будується «Печерську Воздвиженці» на вул.Московська через грубі порушення.

Як стало відомо з повідомлення депутата КМДА С.Кутняка на його сторінці в Фейсбуці, столична влада може зупинити будівництво житлового комплексу «АрсеналHouse» на ул.Московскоая. Звернення ініційовано тим фактом, що будівництво ведеться на підставі дозвільної документації, в якій порушені законодавчі вимоги. У зв'язку з цим депутат направив прохання голові Київської МДА про зупинку будівництва ЖК по вул.Московська, 7.

Чиновник пояснив, що Департаментом архітектури і містобудування були видані Містобудівні умови і обмеження, які позначають функціональне призначення ділянки за вказаною адресою як «територію среднеетажние і малоповерхової житлової забудови», відповідно до Генплану Києва, у зазначеній зоні дозволено забудовувати землі об'єктами не вище восьми поверхів. У той час як ТОВ «Расмус», замовник будівництва, зводить тут 16-поверховий комплекс.

Раніше, 1 жовтня поточного року, місцеві жителі влаштовували протестну акцію проти цього будівництва і зажадали втручання місцевої влади. Кутняк підкреслив, що при визнанні порушень влади зобов'язані знести об'єкт на даній земельній ділянці. Депутат попросив мера зобов'язати Департамент міського благоустрою, а також Печерську райадміністрацію прийняти таке рішення до виконання.

 

 
 
Коментарі (0)